Scroll Top
dekkskifte_nativex_mittdekkhotell

Integrerte IT-løsninger for Mitt Dekkhotell

Vi i Nativex.no har vi tatt på oss utfordringen med å utvikle høyteknologiske løsninger for Mitt Dekkhotell AS, med mål om å optimalisere deres tjenester gjennom innovativ løsninger. Vår tekniske ekspertise har tillatt oss å levere robuste systemer som er avgjørende for deres daglige operasjoner.

Utvikling av Dekkadministrasjonsapplikasjon

For Mitt Dekkhotell har vi implementert en kompleks applikasjon for håndtering og overvåking av dekk. Applikasjonens backend er skrevet i programmeringspråket C#, benyttende moderne prinsipper for ren kode og modulær arkitektur, noe som sikrer skalerbarhet og vedlikeholdbarhet. Mobil applikasjonen er skrevet i React Native, integrert med native kode i Java og Kotlin for å håndtere spesifikke enhetsfunksjoner på Honeywell CT60 enheter. Dette inkluderer skreddersydde moduler for håndtering av enhetsspesifikke data og interaksjoner, optimalisert for rask respons og høy brukervennlighet. Denne løsningen kjører på over 50 enheter og brukes hverdag.

Bookingsystem

Løsninggen på bestill.mittdekkhotell.no er også bygget av våre konsulenter, den demonstrerer anvendelsen av C# og MS-SQL i backend for å håndtere deres dataintensive operasjoner. Frontend er utviklet i React med TypeScript, noe som gir et kraftig type-system som øker påliteligheten i kodebasen. Tjenesten komuniserer med deres EPR-system for opretting av kunder, biler og booking av timer.  Denne applikasjonen er laget for å være responsiv på tvers av enheter, noe som er vikting når over 90% av av alle bestillinger skjer via en mobil enhetet.

 

Infrastruktur og Sikkerhet

De fleste applikasjonene blir hostet i Microsoft Azure, og kommuniserer med Mitt Dekkhotells ERP-system gjennom sikre API-endepunkter. Bruken av Gihub Actions og CI/CD pipelines sikrer kontinuerlig integrasjon og leveranse av kodeendringer, noe som muliggjør rask implementering av ny funksjonalitet samtidig som det opprettholder høy kodekvalitet og systempålitelighet. Denne delen av applikasjonen kan oppgraderes uten at brukere merker noe!

Vår tekniske tilnærming er drevet av en lidenskap for teknologi og innovasjon. Med avanserte løsninger skaper vi verdi for Mitt Dekkhotell, og vi er forpliktet til å fortsette denne reisen for å utforske og implementere nye teknologier som vil forme fremtiden for bilindustrien. Ta kontakt om dere ønsker å høre mer om hvordan vi kan hjelpe dere med  å transformere deres tjenester.

Klar for vekst?

Er du nysgjerrig på ekstern utvikling? Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg på telefon, møte eller video.

NTNU_IPM_portretter_DSC_9023 (1)
Elie Nzigo
Daglig leder

Leave a comment