Scroll Top

Om oss

Native X er et norsk IT-utviklingsselskap med spesialitet på rekruttering og drift av eksterne utviklingsteams for norske selskaper. Sammen med deg rekrutterer vi og drifter en komplett ekstern utviklingsavdeling, med utviklere som jobber tett og integrert sammen med ditt eksisterende utviklingsavdeling.

Teamet vårt er lokalisert i Nairobi, men rekrutteres inn som faste ansatte i en 100% stilling for din bedrift. Native X fungerer som et rekrutteringsbyrå, og hjelper deg med å ansette kvalifiserte og erfarne utviklere i faste stillinger, hos oss slipper du risikoen knyttet med ansettelse samtidig som du sparer kostnader.

Våre utviklere jobber tett og integrert sammen med ditt eksisterende utviklingsmiljø og ledes av deg, utviklere sitter på våre kontor fra kl 8 til 16 mandag til fredag norsk tid. Kostnaden for en fulltids utvikler fra Native X er rundt halvparten av prisen du betaler for en norsk utvikler. Vi kjenner den kenyanske og norske arbeidskultur veldig godt og har “kulturell onboarding” med våre utviklere før de begynner å jobbe for en kunde.

Downtown Nairobi, Kenya

Klar for vekst?

Er du nysgjerrig på ekstern utvikling? Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg på telefon, møte eller video.