Scroll Top

Hvorfor Kenya

Native X gir deg tilgang til et av Afrikas største og beste arbeidsmarked IT-utviklere. Vi etablerte oss i Nairobi på grunn av dets blomstrende teknologiske økosystem med selskaper som Microsoft, Google og Amazon allerede etablert i byen og et av kontinentets største start-ups miljø. 

Kenya har utviklet seg til å bli en IT nasjon takket være et bevisst politisk satsing som har resultert i massive investeringer i infrastruktur, utdanning og entreprenørskaps programmer, dette har skapt et miljø for bedrifter å ansette og beholde topp teknologiske talenter i Kenya. Her er noen grunner på hvorfor du burde vurdere å ansette Kenyanske utviklere:

Veldig høy kvalitet på utviklere

Kenyanske programvareutviklere er kjent for sine sterke tekniske ferdigheter og ferdigheter i programmeringsspråk som Java, Python, JavaScript og mer. Mange kenyanske utviklere har mottatt kvalitetsutdanning og opplæring, enten gjennom universiteter eller spesialiserte programmer som Moringa school, som har gitt dem den ekspertisen som trengs for å takle komplekse utviklingsoppgaver.

Kostnad besparelse

En av hovedårsakene til at bedrifter er tiltrukket av outsourcing i Kenya er den betydelig kostnadsbesparelse det gir. Arbeidskostnadene i Kenya er betydelig lavere sammenlignet med tradisjonelle outsourcing-destinasjoner, noe som gjør det mulig for virksomheten å oppnå betydelige kostnadsbesparelser uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Språkferdigheter

Engelsk er nasjonalspråk i Kenya og det primære arbeids- og undervisningsspråket og snakkes og forstås mye over hele landet. Denne språkkunnskapen sikrer jevn kommunikasjon mellom kenyanske utviklere og internasjonale team eller kunder, reduserer misforståelser og forbedrer samarbeidet.

Fordelaktig tidssone 

Kenya opererer i East Africa Time (EAT) sonen, som overlapper arbeidstiden i mange europeiske land og er bare noen få timer foran Norge. Våre utviklere er på kontoret fra 8 til 16 norsk tid, mandag til fredag. Denne fordelen muliggjør sanntidskommunikasjon og samarbeid mellom våre utviklere i Kenya og ditt team i Norge.

Klar for vekst?

Er du nysgjerrig på ekstern utvikling? Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg på telefon, møte eller video.