Scroll Top

Priser

“Hva koster et eksternt utviklingsteam i Kenya?”

Velger du å hente inn utviklere gjennom oss, betaler du en fast månedspris basert på 155 arbeidstimer per måned. Du har hver av utviklerne tilgjengelig 8 timer om dagen, hver mandag til fredag hver uke hele året, minus ca 10 offentlige helligdager og inntil 5 sykedager i året. Vi baserer oss på den norske arbeidsmiljøloven, dette vil si at de ansatte i Kenya får 25 feriedager dager i løpet av et år. 

Vi gjør det enkelt, og kategoriserer utviklerne våre på tre ulike nivå, basert på deres kompetanse og erfaring. Alle våre utviklere, uansett nivå, har en relevant bachelor- og/eller mastergrad.

En heltidsansatt seniorutvikler i Norge koster deg gjerne mellom 8-900 000 kroner i året i lønn, og i tillegg må du ta høyde for alle indirekte kostnader som arbeidsgiveravgift, pensjon, kontorplass og utstyr med mer. Hos oss er prisen på en seniorutvikler av samme kaliber 597 600 kroner årlig – inkludert indirekte kostnader.

  • En juniorutvikler har normalt to til fire års relevant erfaring og koster 46 500 kroner/mnd eller 511500 kroner/år
  • En seniorutvikler har 7 års relevant erfaring eller mer og koster 62 000 kroner/mnd eller 682 000 kroner/år
  • En lead-utvikler har typisk mer enn ti års relevant erfaring og har tatt på seg lederoppgaver i tillegg til å være seniorutvikler og koster deg 89 900 kroner/mnd eller 988 900 kroner/år.
Alle priser er eks. mva, og gjelder for kundeforhold med tidsperspektiv lenger enn ett år. Vi fakturerer måned for måned, etterskuddsvis, tolv måneder i året. Innbakt i prisen er tre ukers ferie og egenmeldt sykefravær på inntil ni dager. Fravær utover dette dekkes av oss.

Vi anbefaler at du har en lead-utvikler for hver 6 sjette junior eller senior utvikler du har på teamet ditt.

Klar for vekst

Er du nysgjerrig på ekstern utvikling? Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg på telefon, møte eller video.